Hjem Aktiviteter Kurs Bakgrunn Historie Artikler Linker Bildegalleri Kontakt oss

Aktiviteter

Undervisning
Vi kan tilby undervisning i tango på alle nivåer. Undervisningen kan ha form av kurs, privatundervisning, intensiv- kurs/workshops som del av et større arrangement, f.eks. konferanser, medarbeider-kurs, kongresser m.v. Det kan også være undervisning av grupper (skuespillere, dansere m.m.). Undervisningen kan ha lang eller kort varighet.

Oppvisning
Oppvisningen er en vesentlig del av tango. Vi har optrådt med tango i utallige sammenhenger: shows på TV, oppvisninger i tangosammenhenger/tangomiljøet, oppvisninger ved konferanser, festivaler, private sammenhenger osv. Der er ingen grenser for hvor en tangooppvisning kan passe inn. Det er en flott, interessant og sensuell opplevelse.

Tango og kommunikasjon
Tango er i høyeste grad en måte å kommunisere på. Der er derfor mange mekanismer, begreper og bilder fra tangoen, som kan overføres og brukes til å illustrere sentrale tema om kommunikasjon. Vi har et ferdig opplegg der vi illustrerer dette ved hjelp av tangoen. Vi har flere faste samarbeidspartnere innenfor norsk næringsliv, som bruker oss og dette konsept i forbindelse med de mange utfordringer store bedrifter stilles overfor i f.eks. omstillingsprosesser.

Dette kan ha form som et kortere, kanskje humoristisk innslag eller være et seriøst innlegg i en større sammenheng.

Kick-off
Som oppstart på konferansen, kongressen eller andre større samlinger trenger man ofte et arrangement som "igangsetter" for å bløte opp stemningen, få en god start med noe som ikke er faglig på samme måte som det øvrige tema. Derfor kan det være veldig givende å starte med enten et intensiv-kurs, en oppvisning eller begge deler. Det kan også være en kort verbal innføring i tango som dans, som improvisation, som kommunikasjonsform el. lign., der etterfølges av kurs, oppvisning eller begge deler.

Underholdning
Tango kan brukes som underholdning i mange sammenhenger. Underholdningen kan bestå av et show; en kort tango-forestilling. Vi har et nært samarbeid både med pianist og et tango-orkester som vi har jobbet med i flere år. Vi tilbyr også korte tango-kurs i tillegg til, eller som alternativ til show. Kurs og tango-show kan være et festlig alternativ blant annet på firmafester, bursdagsfeiringer, i bryllup og lignende.

Samarbeidspartnere
Vi har gjennom flere år samarbeidet med pianist Helge Jørgensen, som i tillegg til å spille tango spiller i jazzbandet "Quarter Past". Videre har vi ved flere anledninger opptrådt med musiker Kjetil Schander Larsen spiller blant annet  trekkspill og piano. Schander Larsen var musikalsk ansvarlig i forestillingen "I Alle Fall", som ble satt opp av Pinxit Produksjoner og Tenk Tango og han er gründeren bak bandet "Faircastle Five". Vi har et samarbeid med tango-orkesteret Dal Segno og med den danske Teatergruppen 5fatal. Vi har de senere år også utviklet et samarbeid med sangerinne Cathrine Rysst. Ved siden av å synge tango har Rysst bakgrunn fra både revy- og visesang. Tenk Tango har også ved flere anledninger opptrådt på Kulturkvelder på Cafe Abel i samarbeid med Atle Sponberg konsertmester i Kringkastingsorkesteret. Blant andre samabeidspartnere kan nevnes Audun Blokkum, som blant annet i flere år har arrangert dansefestivaler hvor vi har undervist og opptrådt og Oslo-studentenes Danseklubb (OSI) som vi siden 2003 har hatt oppdrag for både i forbindelse med opptredner og faste kurs.

Vi har flere samarbeidspartnere i næringslivet. Gjennom flere år har vi hatt oppdrag innen tango og kommunikasjon med blant annet konsulentselskapet Tennebø og Partners og  Nasjonalforeningen for folkehelsen. Blant andre oppdragsgivere er Forskningrådet, Statens Vegvesen, Opplysningskontoret for kjøtt, Bydel Ullevål og St.Hans Haugen, Nidar Bergene, Sosial- og Helsedirektoratet og Oslo Kommune. (Vi vil snart legge ut vår referanseliste),